Bestuur

Het stichtingsbestuur bestaat uit uiterst gemotiveerde bestuursleden die allen een sterke binding hebben met het gebied Assendelft.  Elk bestuurslid heeft een achtergrond die waarborgt dat de stichting in goede handen is en professioneel kan functioneren.  Zo hebben onze bestuursleden een medische, juridische en bedrijfseconomische achtergrond. Ook zijn de bestuursleden niet actief in andere organisaties in het werkgebied van Assendelft en vervullen daar dus ook geen bestuursfunctie om tegenstrijdigheden te voorkomen.

Bestuursleden

Dhr. drs. M.R.M. (Marcel) Blaeke (penningmeester)

Marcel Blaeke is de drijvende kracht achter OBM Makelaars in Assurantiën B.V.. Een ondernemer en directeur. In de jaren ’90 is hij begonnen bij toenmalig OBM Assendelft U.A.. In deze periode bouwde hij een band op met de regio. Van origine econoom, afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, en met een voorliefde voor ondernemen, is Marcel uitgegroeid tot een succesvol risico-adviseur. Met de oprichting van de Stichting 1874, wil hij iets terugdoen voor de regio, waar hij zijn carrière startte. In de rol van penningmeester hoopt hij Assendelft e.o. vooruit te helpen.

Dhr. N.A.J.M. van der Laan (voorzitter)
Dhr. G.H. de Jong (secretaris)
Dhr. D.J. Noë
Dhr. N.J. Schavemaker